El banc del temps és una iniciativa d’intercanvi de Temps que emula simbòlicament el funcionament d’un banc, però en el qual, allò que es “presta” i es “rep” és temps dedicat a les persones. Per tant, el banc del temps vol promoure l’intercanvi gratuït d’habilitats, coneixements i serveis entre les persones i entitats.

Des del Banc del Temps us convidem el dilluns 14 de març a les 19.00 hores a l’Espai Caixa ( c/Anselm Clavé 46-48) a que assistiu a la sessió d’informació que us oferim per tal d’explicar aquest projecte i aclarir qualsevol dubte que us pugi generar.

Altrament, us recordem que el nostre horari d’atenció és  dilluns de 9 a 13.30 i de 16 a 18.30 i dimarts i dijous de 9 a 13.30  a la Fàbrica Llobet i al telèfon 937661552. També podeu trobar-nos a la web calella.bancdeltemps.org i al correu banceltemps@calella.cat.

 

Per qualsevol qüestió, no dubteu en trucar-nos, visitar-nos o contactar-nos via mail.

 

19022016 - Calella s'adhereix a la xarxa de Bancs del TempsFotografia del dia en què es va signar el conveni amb l’associació Salut i Familia per iniciar el projecte Banc del Temps de Calella.