La 1a trobada d’usuaris del Banc del Temps de Calella, va ser tot un èxit, comptant amb la presència de la majoria d’usuaris, de representants de l’ajuntament, hi va assistir la Cindy Rando, de l’àrea de Solidaritat i Cooperació i regidora responsable del projecte, la regidora de Politica Social, Margarita Valls,  i la regidora de Gestió Patrimonial, Educació i Fires, Núria Parella. També vam comptar amb la presència de la Josefina Altès, coordinadora dels projectes de Banc del Temps de l’associació Salut i Família, i finalment la Hortènsia, gestora del Banc del Temps del Masnou.

En un ambient distes, els usuaris van fer una tanda de presentacions, tot explicant que ofereixen i que volen rebre tant del Banc com dels companys, donat a conèixer les seves aficions, habilitats, gustos i expectatives.

Seguidament, la Josefina i la Hortènsia, ens van explicar les seves experiències al front dels seus respectius càrrecs de responsabilitat, l’una en el marc de l’associació Salut i Família, i l’altre de la gestió i funcionament del Banc del Temps del Masnou.

Finalment, vam gaudir d’un petit piscolabis, molt adient per anar tancant intercanvis.

grupal